Kelas Online Donut Milky Fluffy by Cik Dayang. Buat sampai jadi!

Nak buat Donut Gebu, Montok2 dan Sedap?

Belajar buat Donut dengan Panduan Lengkap dari Cik Dayang. Jimat masa, Jimat tenaga & Jimat Wang anda.

Kelas Online Donut Milky Fluffy by Cik Dayang

Resepi Utama - Donut Milky Fluffy
Resepi Tambahan #1 - Donut Glace
Resepi Tambahan #2 - Donut Pizza
Resepi Tambahan #3 - Donut Burger Kampung
Resepi Tambahan #4 - Donut Satay Magnum

Amacam, nampak menyelerakan semua Donut ni kan? Bukan 1 sahaja Cik Dayang ajar, tapi 5 Jenis Donut. Yang Penting semua Donut ni sedap-sedap tau.

Apa yang menariknya masuk Kelas Donut Cik Dayang ni?

Buat untuk keluarga & anak-anak

Resepi Donut Milky Fluffy ini memang sesuai untuk seisi keluarga. kebanyakan ahli yang menyertai kelas ini adalah buat sesuatu yang istimewa untuk anak-anak dirumah tetapi mahukan resepi yang mudah & sedap. jadi, inilah salah satu resepi yang sangat mudah & sedap.

Step By Step Diajar

Istimewa kelas Donut Milky Fluffy ni, Cik Dayang ajar satu persatu (step by step) supaya anda mudah faham dan senang nak buat. 

Gambar Promosi Disediakan

Untuk anda yang join bertujuan untuk berniaga, Cik Dayang dah masukkan gambar yang sangat cantik dan sangat sesuai untuk membuat promosi jualan. 

Tips Berjaya

Pelbagai tips Cik Dayang masukkan di dalam modul pada kali ini. Tips-tips sangat berguna samaada untuk modul ini ataupun boleh guna untuk modul-modul baking yang lain.

Kelas 24 Jam

Bagi anda yang risau tidak sempat untuk belajar, anda jangan risau sebab kelas ini dibuka 24 jam. Anda boleh belajar bila-bila masa sahaja. 

Video Rakaman

Satu kelebihan kelas DOnut Milky Fluffy ini adalah anda akan belajar menerusi video rakaman yang Cik Dayang dah rekod. Jadi ia amat memudahkan sebab anda boleh tengok bila-bila masa. Tak faham nak buat, anda boleh ulang semula video tersebut. Mudah dan best sangat

"Donut yang bukan biasa-biasa. Hasil RND yang berulang-ulang kali untuk dapatkan Donut yang lembut, gebu dan tahan berhari-hari.Cik Dayang ajarkan macam mana nak dapatkan Donut yang bukan saja SEDAP, malah senang nak buat. Teknik yang Praktikal, tanpa mixer pon boleh buat Donut yang lembut macam ni."
Cik Dayang Zuhaila
Cikgu Donut Milky Fluffy

Jom tengok peserta yang pertama kali buat.

"Pertama kali buat pon dah jadi. Comey2 donut dia"
"Sedap..Gebu..Lembut. Betoi cheq oi. Memang sedap"
"Sebelum ni buat tak jadi, lepas buat resepi ni, memang menjadi"
"Tengok pon dah terliur kan.."
"Serius..Kena try kalau nak tengok suami dengan anak2 tak berhenti makan"

Tengok pulak peserta yang dah ambil order..bederet order lepas dah belajar

"Walaupun uli tangan tapi order tetap masyuk"
"Customer tak jemu-jemu nak order. Memang seronok"
"Pelanggan tanya apa rahsia donut ni.."
"Laris terok donut akak ni. Alhamdulillah.."
"Tak perlu jauh2, sebelah rumah pon dah boleh ambil tempahan"
"Sekali orang order 50 biji akak ni. Memang best kan"

Jadi, berapa yuran nak belajar semua resepi ni Cik Dayang?

Sebelum Cik Dayang nak bagitahu Yuran, Cik Dayang ada Resepi Bonus nak bagi dekat peserta yang mendaftar hari ni. Resepi Premix yang sangat mahal tapi Cik Dayang hadiahkan untuk hampa.

Resepi Bonus #1 - Tepung Premix Donut Milky Fluffy
Resepi Bonus #2 - Tepung Premix Donut Satay Magnum

Cik Dayang faham ramai yang sedang mencari pendapatan tambahan. Oleh sebab tu, Cik Dayang olah Donut Milky ni jadi Tepung Premix jugak supaya hampa boleh berniaga. Mungkin dengan cara ini, Hampa boleh tambah atau bantu keluarga sewaktu ekonomi yang tak berapa baik sekarang ni. Rebut peluang ini sekarang tau. Banyak cara hampa boleh jual Tepung Premix ni selain hampa boleh buat donut sendiri.

Untuk pendaftaran masuk ke dalam Kelas ni, hampa boleh klik butang di bawah.

Kelas Online Donut Milky Fluffy

RM 70
  • 1 Resepi Utama Donut Milky Fluffy
  • 4 Resepi Tambahan Donut
  • 2 Resepi Premix Tepung Donut
  • 24 Jam Kelas Dibuka

sOALAN-SOALAN SERING DITANYA

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Announcement” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 1 Resepi Utama Donut Milky Fluffy + 4 Resepi Tambahan + 2 Resepi Premix Tepung Donut.