BARU PUAS HATI DAPAT BUAT MUFFIN SENDIRI..

Teringin nak buat sendiri Muffin dekat rumah bersama anak-anak? 

Jom cikdyg nak ajak hampa belajar macam mana nak buat  21 Jenis MUFFIN dengan PANDUAN LENGKAP dan MUDAH sampai boleh buat sendiri dekat rumah

Kelas ni memang sangat-sangat berbaloi tau.

Sebab apa anda perlu join kelas muffin ni?

Semua Video Step By Step dah dimasukkan ke dalam kelas, senang saja nak cari.

Kelas secara online yang memudahkan anda untuk hadir walau di mana sahaja.

Teknik dan Rahsia2 telah dikongsikan di dalam kelas juga ada dalam video.

Video Teknik diasingkan bagi memudahkan student belajar dan bertindak.

Alhamdulillah. ramai yang dah berjaya

“InsyaAllah, dengan teknik dan bahan-bahan yang mudah, hampa boleh buat sendiri je muffin ni dekat rumah. Memang mudah & sedap. Cik Dayang dulu berniaga jual muffin ni la. La ni  Cik Dayang kongsi dengan hampa teknik yang betul untuk buat muffin”

(Cik Dayang Zuhaila)

21 Modul Lengkap Muffin Yang Akan Dipelajari

CAPPUCINO LATTE MUFFIN
CRAZY CHOCOLATE MUFFIN
OREO CREAMY MUFFIN
ORANGE CHOCO MUFFIN
CHOCOCHEESE MUFFIN
SOURBERRY MUFFIN
CREAMY YAM MUFFIN
BLACK CARAMEL MUFFIN
VARIETIES MUFFIN
PEANUT BUTTER CHUNKY MUFFIN
CHOCOMINTS MUFFIN
FRUITY JAM MUFFIN
DOUBLE CHEESY MUFFIN
PANDAN GULA MELAKA MUFFIN
BANANA CHIP MUFFIN
WHITE CHCOCOCHIP RED VELVET MUFFIN
ALMONDY CARROT MUFFIN
VANILLA & VARIETIES MUFFIN
TUTTY FRUITY MUFFIN
MILKY OAT MUFFIN

Jom tengok apa kata para peserta

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3
Testimoni 4

Kelas Online Aneka Muffin

(21 Jenis Muffin Diajar)
RM 80
  • 21 Jenis Muffin Diajar Dengan Lengkap Dengan Video
  • Kelas 24 Jam DIbuka
  • FB Support Group Yang Aktif
  • Keahlian Seumur Hidup

Antara Soalan Yang Kerap Ditanya.

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Announcement” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi hampa dapat belajar nanti 21 Jenis Aneka Muffin.

Disclaimer :

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

URL WEBSITE  is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.