pendaftaran kelas Button Cookies (7 resepi) Sempena Raya kini dibuka! daftar dengan yuran promosi hari ini dan dapatkan 2 Resepi Bonus!
Play Video

Tanpa perlu TEKNIK yang susah dah boleh hasilkan Cookies yang sangat PREMIUM, MEWAH & SEDAP!

Siapa kat sini dah bosan asyik makan cookies yang sama saja setiap kali raya? Nak tak kali ni, Cik Dayang nak ajaq hampa macam mana nak buat Button Cookies yang Sedap & Mudah Nak Buat. Dengan Step By Step yang Cik Dayang ajaq ni, hampa boleh buat sendiri sahaja dekat rumah.

Amaran : Kelas ini tidak sesuai untuk hampa yang malas nak pergi cari bahan, tidak mahu ikut step yang Cik Dayang tunjuk atau pon yang suka cari jalan mudah. Resepi ini akan menjadi sekiranya hampa ikut Step By Step yang Cik Dayang ajarkan.

Lihat apa kata peserta kami

Cik dayang... Terima kassssssiihhh tak tau nak cakap apa lagi. Sedap gilak biskuttt ni.. 🥹🥹.Semua PJJ cik dayang dari Puding Premium dan semua pjj menjadi walaupun baru 1st time buat. Dan menjadi income tetap saya.Tq cik dayang.. selalu bagi tips senang dan resepi yang sedap sedap dan mudah faham. Biskut button ni antara biskut paling latest di market rasanya. Tq cik dayang.
Carolyne Nissa
Sarawak
Okeyyyy.. Tersangat laa...sedap. Tak sempat nak panaskan semula..😄 sejuk je, kita ngap k mulut🤭 tq cik dayang😍😍😍
Lina Lcg
Alhamdulillah... Done 2 resepi duluan, asal jgn tinggal langsungkan hihihi.... Sedap sngt²,tq Cik Dayang sayang😍 T cuba yg lain polak lepas raya kot sbb nak siapkan tempahan *Melting Swiss Tart Biscoof Red Velvet*.. ni dulu🤭😅😁😁 Tq² CIK Dayang💖💖💖 #pjj button cookies👍😘
Norhayati Tahir
Johor

7 resepi button cookies

Biscoff Lovers Button Cookies
Milky Chocolate Button Cookies
Blacky Chocolate Button Cookies
Creamy Oreo Button Cookies
Pandan Coconut Button Cookies
Crunchy Velvet Button Cookies
Berry Sprinkle Button Cookies

Amacam? Menarik & nampak sangat sedap kan? Hampa bayangkan kalau dapat buat untuk raya kali ni? Memang tetamu seronok la beraya rumah hampa tahun ni.

Apa yang best belajar Kelas ni?

Kelas dibuka 24 Jam. Setelah mendaftar, hampa akan dimasukkan ke dalam Secret Group. Hampa boleh tengok dan belajar bila-bila masa. Semua video boleh diulang semula.
7 Resepi Button Cookie Cik Dayang akan ajarkan. Lengkap dengan Video supaya hampa Mudah nak Faham & Buat.
Senarai lengkap bahan-bahan disediakan. Hampa boleh cari bahan-bahan yang Cik Dayang dah masukkan di dalam kelas.
Nak buat untuk berniaga? Jangan risau sebab Cik Dayang dah sediakan gambar yang cantik-cantik supaya hampa mudah nak promote. Jadi boleh gunakan gambar yang Cik Dayang dah shoot bagi tujuan marketing hampa.

Jom tengok testimoni peserta-peserta yang dah sertai Kelas Button Cookies ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

BONUS RESEPI 1

Ovomaltine Cheese Button Cookies

BONUS RESEPI 2

Raspberry Cheese Button Cookies

Kelas Online Button Cookies

(Kelas Lengkap dengan Video Step By Step diajar sehingga jadi)
RM249
RM 80
  • 7 Resepi Button Cookies Diajar
  • 2 Resepi Bonus
  • Step By Step diajar dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Soalan Lazim

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap 7 Resepi Button Cookies by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 7 Resepi Button Cookies.

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB