fbpx

8 Resepi Cookies Viral 2021!

Sekali Buat, Terus Terpikat!

Kawan2 Saja Nak Rasa, Hari2 Nak Order!

Apakata tahun ni, hampa buat kelainan cookies2 hampa. Try 8 resepi yang CikDyg nak ajar ni. Confirm melekat dengan cookies2 ni.

Pengumuman : Kelas PJJ Cookies Viral 2021 ni sangat-sangat sesuai untuk semua golongan. Tak kira muda dan dewasa. Buat sekali pasti nak buat lagi. Anak-anak sangat suka. Sesuai sangat buat waktu tengah bercuti ni.

Istimewa untuk setiap peserta kelas PJJ ni, Cik Dayang akan ajar 8 jenis resepi Cookies Viral untuk hampa. Serius sangat-sangat sedap.

Jom tengok resepi apa yang CikDyg ajar

TRIPPLE CHOCOLIGHT COOKIES
CHUNCKY NUT COOKIES
CARAMELIZED COOKIES
CASHEW CRUNCHY COOKIES
STRAWBERRY ICE CREAM COOKIES
ALMONDY LOVERS COOKIES
CHOCOLATE TROUBLE COOKIES
SNOWY RED OREO COOKIES

Adakah hampa mengalami keadaan di bawah?

1. Selalu buat biskut tapi tak jadi, biskut tak naik-naik.

2. Buat cookies tapi tak tahan lama.

3. Nak ukur sukatan tak tahu macam mana.

4. Nak beli bahan-bahan risau salah beli.

5. Pernah buat cookies tapi takde orang nak makan. Mungkin tak menarik kot.

Takpa, hampa jangan risau. Kali ni CikDyg nak hampa belajar step by step buat Cookies Viral ni dengan Cik Dyg. InsyaAllah menjadi. Hampa pon gembira.

Berapa Yuran Kelas PJJ ni Cik Dayang?

Yuran Sebenar PJJ Cookies Viral 2021 (8 Resepi) = RM199

Yuran Promosi PJJ Cookies Viral 2021 (8 Resepi) = RM80

Ya, hanya RM80 sahaja untuk 8 Jenis Resepi Cookies Viral 2021!

Jom tengok testimoni pserta yang dah join.

P/S: Cik Dayang tahu waktu keadaan macam sekarang, ramai yang tengah mencari-cari cara untuk bantu tambah pendapatan keluarga. InsyaAllah, pelaburan yang hampa laburkan ini mungkin memanfaatkan diri hampa sendiri dan keluarga.

Hampa cuba dulu buat, kemudian cuba ambil order. Kita tak tahu mungkin dari jual cookies ni dapat membantu keluarga kita.

Untuk yang serius nak belajar, yuran komitmen Kelas Online Cookies Viral 2021 ni cuma RM80 sahaja. Hampa akan dapat belajar empat (8) resepi premium cookies yang sangat-sangat berbaloi untuk belajar. 

Tapi promosi premium ni tak lama tau sebab Yuran mungkin akan dinaikkan semula kepada RM199 apabila cukup kuota. Jadi, sapa cepat dia dapat.

Yuran Keahlian adalah seumur hidup. hampa boleh tengok banyak-banyak kali sampai faham.

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Jumlah semua resepi yang akan dapat dipelajari adalah sebanyak 8 resepi Cookies Viral 2021.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda akan mudah memahami setiap cara yang diajar.