Ramai yang nak belajar buat buko tapi ramai yang masih tak jumpa kelas yang betul!
Play Video

Pernah tak makan BUKO? Tahu tak rasa dia macam mana? Kalau pernah rasa mesti tau kan rasa dia yang berlemak lemak gitu. Kena pulak makan waktu sejuk. Memang ummmphhh.

Sapa kat sini nak belajar buat Aneka Buko. Special untuk majlis-majlis macam jamuan birthday anak ka, jamuan dengan kawan2 ka, memang sangat-sangat sesuai tau. Mesti sangat-sangat menarik kalau hampa dapat buat sendiri je Buko ni.

Amaran : Kelas ini tidak sesuai untuk hampa yang malas nak pergi cari bahan, tidak mahu ikut step yang Cik Dayang tunjuk atau pon yang suka cari jalan mudah. Resepi ini akan menjadi sekiranya hampa ikut Step By Step yang Cik Dayang ajarkan.

Lihat apa kata peserta kami

1 lagi kejadian & percubaan utk hari ini🤭 ♡BUKO MANGGA SMOOTHIE♡.. Siap..terus up kat group wassap😅 Sbb dah tau resepi² my sifu terbaik & sedap😋 cengini👍👍 Semua 7 box dah berpenghuni hihihi... Tkasih CD🤩😍
Norhayati Tahir
Johor
I try buat Buko Cendol Gula Melaka, harum betul... Masuk peti kasih sejuk dulu, belum try makan dah tau mestinya sedapppppp 😋😋😋😋
Sharon Wai
Pahang
Alhamdulillah...sempat jgk buat arini buko cendol... mengiurkan bau gula Melaka tu Pon dh sedap....😋😋 Memang padu cd😘😘
Hasliyanti Che Abdullah Yanti

10 resepi dessert buko letops

Buko Bandung Laici
Buko Blue Ice
Buko Coklat Nuttella
Buko Creamy Cendol
Buko Jagung Letops
Buko Keladi Cincau
Buko Mangga Smoothie
Buko Latte Coffee
Buko Pandan Kelapa
Buko Teh Tarik

Amacam? Menarik & nampak sangat sedap kan? Hampa bayangkan kalau dapat buat buko ni sendiri? Memang seronok sangat kan.

Apa yang best belajar Kelas ni?

Kelas dibuka 24 Jam. Setelah mendaftar, hampa akan dimasukkan ke dalam Secret Group. Hampa boleh tengok dan belajar bila-bila masa. Semua video boleh diulang semula.
10 Resepi Dessert Buko Letops Cik Dayang akan ajarkan. Lengkap dengan Video supaya hampa Mudah nak Faham & Buat.
Senarai lengkap bahan-bahan disediakan. Hampa boleh cari bahan-bahan yang Cik Dayang dah masukkan di dalam kelas.
Nak buat untuk berniaga? Jangan risau sebab Cik Dayang dah sediakan gambar yang cantik-cantik supaya hampa mudah nak promote. Jadi boleh gunakan gambar yang Cik Dayang dah shoot bagi tujuan marketing hampa.

Jom tengok testimoni peserta-peserta yang dah sertai Kelas Dessert Buko Letops ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Join Kelas Hari Ini & dapatkan BONUS-BONUS menarik di bawah!

BONUS 1

(PJJ Pudding Milky Biscoff Bernilai RM69)

Belajar buat Pudding yang sedap, lembut dan berlemak ni Step By Step lengkap dengan Video. CikDyg buat 1 Group Khas untuk belajar buat Pudding ni. Sangat-sangat istimewa.

BONUS 2

(Ebook 10 Resepi Nasi Goreng)

10 Resepi Ebook Nasi Goreng yang sedap, dibuat khas dari Cik Dayang. Apa yang best dalam Ebook ni, CikDyg masukkan resepi bergambar Step By Step. Mudah dan senang. 

YURAN NORMAL

RM 249
  • 10 Resepi Dessert Buko Letops Diajar
  • BONUS 1 - 1 Kelas PJJ Pudding Milky Biscoff
  • BONUS 2 - Ebook 10 Resepi Nasi Goreng
  • Step By Step diajar Lengkap dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

YURAN LUAR BIASA

RM 80
  • 10 Resepi Dessert Buko Letops Diajar
  • BONUS 1 - 1 Kelas PJJ Pudding Milky Biscoff
  • BONUS 2 - Ebook 10 Resepi Nasi Goreng
  • Step By Step diajar Lengkap dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Soalan Lazim

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap 10 Resepi Dessert Buko Letops by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 10 Resepi Dessert Buko Letops.

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB