SELALU BUAT DONUT TAPI TAK JADI?

Kelas dah banyak pergi, resepi google pon dah try.. Tapi donut tetap tak menjadi, tak sampai sehari donut dah keras.

“Alhamdulillah, lepas belajar buat donut dengan Cik Dayang, saya dah dapat buat donut sendiri. Teknik yang susah boleh jadi mudah lepas dah belajar dalam kelas ni”

apa kata peserta Yang Dah Belajar

Alhamdulillah..tak jemu² order..tq cik dayang bagi resepi donut yg sedap..semoga cik dayang di murahkan rezeki Aamiin..
Ayu Rohani
Alhamdulillah... Kita pelbagaikan🤩 Gebus kejadianya,sedapp sngt² Anak² kata mcm beli kat kedai.. Tkasih Cik Dayang😘😍 Bagi❤Bagi💖Bagi❤.. #MudahCaraCikDayang👍👍
Norhayati Tahir
Alhamdulillah... MasyaAllah...sedap giler donut ni...mmg fluffy sesgt...Tq cik dyg utk resipi terbaek ni.... #EasyBakeLab #resepicikdayang #kelasdonutmilkyflufybycikdayang #tqcikdayang #KasiLoveKasiLove ❤️❤️❤️
Zarina Mohd Wahid

Kelas Online Donut Milky Fluffy

by Cik Dayang

selalu hadapi masalah buat donut macam di bawah?

Buat Donut Tapi Tiada "Ring"?

Cik Dayang ajarkan macam mana nak dapatkan "ring" dekat donut yang hampa buat.

Donut Keras

Salah Teknik yang digunakan, maka donut hampa jadi keras dan padat.

Donut Serap Minyak Apabila Digoreng?

Mesti tak suka kan bila donut yang kita buat banyak minyak.

Lepas Goreng, Donut Jadi Kecut

Buat donut dah lama tapi bila dah goreng, kecut pulak.

Resepi Utama Yang Akan Dipelajari

Donut Milky Fluffy

RESEPI TAMBAHAN #2

DONUT PIZZA

RESEPI TAMBAHAN

#1

DONUT GLAZE

RESEPI TAMBAHAN #4

DONUT BURGER KAMPUNG

RESEPI TAMBAHAN #3

DONUT SATAY MAGNUM

Donut yang bukan biasa-biasa. Hasil RND yang berulang-ulang kali untuk dapatkan Donut yang lembut, gebu dan tahan berhari-hari.

Cik Dayang ajarkan macam mana nak dapatkan Donut yang bukan saja SEDAP, malah senang nak buat. Teknik yang Praktikal, tanpa mixer pon boleh buat Donut yang lembut macam ni.

Testimoni Peserta Yang Pertama Kali Buat 🥰

Alhamdulillah..Semua yang try pakat kata sedap.
Percubaan Pertama buat pon dah gebuu tau..
Sebelum ni buat tak jadi, cuba resepi ni, alhamdulillah menjadi. Terbaikk
Pertama kali buat pon dah cun..gemok2 donut dia.
Anak2 & suami suka sangat katanya. Alhamdulillah.

Kenapa Anda Perlu Join Kelas Ni?

Buat untuk anak-anak & keluarga

Resepi Donut Milky Fluffy ini memang sesuai untuk seisi keluarga. kebanyakan ahli yang menyertai kelas ini adalah buat sesuatu yang istimewa untuk anak-anak dirumah tetapi mahukan resepi yang mudah & sedap. jadi, inilah salah satu resepi yang sangat mudah & sedap.

Step By Step Diajar

Istimewa kelas Donut Milky Fluffy ni, Cik Dayang ajar satu persatu (step by step) supaya anda mudah faham dan senang nak buat. 

Gambar Promosi

Untuk anda yang join bertujuan untuk berniaga, Cik Dayang dah masukkan gambar yang sangat cantik dan sangat sesuai untuk membuat promosi jualan. 

Tips Berjaya

Pelbagai tips Cik Dayang masukkan di dalam modul pada kali ini. Tips-tips sangat berguna samaada untuk modul ini ataupun boleh guna untuk modul-modul baking yang lain.

Kelas 24 Jam

Bagi anda yang risau tidak sempat untuk belajar, anda jangan risau sebab kelas ini dibuka 24 jam. Anda boleh belajar bila-bila masa sahaja. 

Video Rakaman

Satu kelebihan kelas DOnut Milky Fluffy ini adalah anda akan belajar menerusi video rakaman yang Cik Dayang dah rekod. Jadi ia amat memudahkan sebab anda boleh tengok bila-bila masa. Tak faham nak buat, anda boleh ulang semula video tersebut. Mudah dan best sangat

Peserta yang dah ambil order & buat jual

Woww. Donut ni pon boleh buat donut sambal.
Alhamdulillah. Tak jemu2 orang order donut ni. Memang ketagih.
Customer Puji Sedap..Memang lepas ni melekat hari2 masuk order
Laris Terok Donut Dia. Mesti seronok ambil order.
Testing bagi dekat jiran. Lepas tu dah boleh ambil order.
Testing bagi dekat jiran. Lepas tu dah boleh ambil order.

BONUS RESEPI

(2 Resepi Tepung Premix Donut)

Resepi Tepung Premix Milky Donut
Resepi Tepung Premix Donut Satay Magnum

Berapa yuran untuk semua resepi ni? Join kelas Sekarang Dengan yuran Serendah RM70 Sahaja!!

Kelas Online Donut Milky Fluffy

RM 70
00
  • 1 Resepi Utama Donut Milky Fluffy
  • 4 Resepi Tambahan Donut
  • 2 Resepi Premix Tepung Donut
  • 24 Jam FB Support Group

⚠️ (KUOTA adalah terhad. Setelah KUOTA dipenuhi, Yuran akan kembali ke harga asal.)

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap Resepi Donut Milky Fluffy by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Announcement” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 1 Resepi Utama Donut Milky Fluffy + 4 Resepi Tambahan + 2 Resepi Premix Tepung Donut.

Terms & Conditions
Privacy Policy
Refund Policy

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB