12 Resepi ‘Drop Cookies’ Ni Paling Top! Mudah, Evergreen & Sedap2

Jom try buat biskut yang lain daripada yang lain. 12 Resepi Drop Cookies ni Cik Dayang konfem dapat tambat hati hampa dan jugak tetamu hampa. Nak buat jual pon syiokkk. Lepas ni tak tukaq resepi lain dah bila dah cuba resepi Drop Cookies ni. 

Lihat Apa Kata Peserta Kami

"Ramai peserta dah berjaya buat sendiri Drop Cookies ni tau. Rata-rata yang dah buat sangat-sangat berpuas hati dan berbaloi dapat belajar buat Drop Cookies ni. Hampa bila lagi?

12 Resepi ‘Drop Cookies’ Yang Akan Dipelajari

Callebout Belgium Cookies
Chocolate Chip Famos Amos
Cookies Ala Subway
Cornflakes Chocochip Cookies
Cranberry Oat Cookies
Creamy Chocolate Chip Cookies
Dark Chocolate Chip Cookies
Red Velvet Crunchy Cookies
Vanilla Chocohip Cookies
Crispy Chip Cookies
MATCHA HAZELNUT
ALMOND BLUE VELVET

Amacam?

Dah tak sabar nak belajar?

Cik Dayang akan kongsikan rahsia macam mana nak dapatkan biskut yang rangup, yang sedap dan senang nak buat. Betul, resepi Drop Cookies ni mudah sangat nak buat kalau hampa dah tahu teknik dan cara yang betul.

Jom Tengok Peserta-Peserta Yang Dah Berjaya

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Cik Dayang Zuhaila merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang¬†‚ÄėLove‚Äô¬†ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di¬†pasar-pasar, program-program¬†dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di¬†Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Kelas Online Drop Cookies

(12 Resepi Terbaik Diajar)
RM199
RM 80
  • 12 Resepi Drop Cookies Diajar
  • Step By Step diajar Lengkap dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
Scroll to Top