BERBALOI DAPAT BELAJAR BUAT 11 RESEPI GIANT DONUT CAKE YANG SUPER LEMBUT TANPA GUNA BAHAN PENGAWET

Resepi DONUT yang wajib hampa cuba buat. Lain daripada yang lain. Super Big, Super Donut,  Super Sedap!

JOM! JOM! JOM! Cik Dayang nak ajak hampa buat sendiri resepi DONUT GIANT ISTIMEWA ni dekat rumah. Bahan yang mudah dicari, resepi step by step secara video, pelbagai tips Cik Dayang kongsikan untuk semua peminat-peminat donut.

Sangat-Sangat Berbaloi!

Amaran : Kelas ini tidak sesuai untuk hampa yang malas nak pergi cari bahan, tidak mahu ikut step yang Cik Dayang tunjuk atau pon yang suka cari jalan mudah. Resepi ini akan menjadi sekiranya hampa ikut Step By Step yang Cik Dayang ajarkan.

Lihat apa kata peserta kami

Alhamdulillah..berjaya juga buat giant donut cake..terima kasih cik dyg..anak² suka sangat sebab tak terlalu manis..decoration seadanya.. #memangsedap #wajibtry #bolehbisness
Norma Jaafar
Assalamualaikum...hari ini cuba buat donut susu dari doh beku Giant donut Cake.Gebu elok tak letak shortening masa goreng memang tak serap minyak dan ada ring.Memang best.Terima kasih Cik Dayang Zuhaila🥰🥰🥰🥰🥰
Siti Azery
Giant donut kek untuk birthday anak yang ke 4 tahun yang memang suka donut. Cantik kejadiannya walaupun uli menggunakan tangan 💪💪. Rasapun menepati citarasa sekeluarga. Tak terlalu manis, just nice 👌. # magnumrocher
Syiqin Ali

11 resepi GIANT DONUT CAKE

Mix Berries
Double Trouble Choc
Oreo McFlurry
Black Forest
Oreo McFlurry
Pandan Gula Melaka
Magnum Rocher
Hazelnut Nutella
Red Velvet
Peanut Caramel
Strawberry Creamy

Amacam? Menarik & nampak sangat sedap kan? Hampa bayangkan kalau dapat buat Giant Donut Cake ni sendiri? Memang seronok tak terkata kan. Kena pulak anak-anak suka, memang bahagia.

Apa yang best belajar Kelas ni?

Kelas dibuka 24 Jam. Setelah mendaftar, hampa akan dimasukkan ke dalam Secret Group. Hampa boleh tengok dan belajar bila-bila masa. Semua video boleh diulang semula.
11 Resepi Giant Donut Cake Cik Dayang akan ajarkan. Lengkap dengan Video supaya hampa Mudah nak Faham & Buat.
Nak buat untuk berniaga? Jangan risau sebab Cik Dayang dah sediakan gambar yang cantik-cantik supaya hampa mudah nak promote. Jadi boleh gunakan gambar yang Cik Dayang dah shoot bagi tujuan marketing hampa.
Senarai lengkap bahan-bahan disediakan. Hampa boleh cari bahan-bahan yang Cik Dayang dah masukkan di dalam kelas.

Jom tengok testimoni peserta-peserta yang dah sertai Kelas Giant Donut Cake ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Istimewa untuk semua penyertaan Kelas Giant Donut Cake ini, hampa akan mendapat lima (5) Bonus Kelas PJJ dari CikDayang. Cik Dayang jamin hampa akan suka sangat.

BONUS 1

KELAS PJJ CHEWY MELTING BROWNIES

BONUS 2

KELAS PJJ PUDING PELANGI

BONUS 3

KELAS PJJ PUDING MILKY BISCOFF

BONUS 4

KELAS PJJ JAPANESE CUTIE TART

BONUS 5

KELAS PJJ FINGER BITES

(Rebut segera Resepi-Resepi Bonus ini sementara slot KUOTA PESERTA masih ada)

Kelas Online Giant Donut Cake

(11 Modul Lengkap)
RM199
RM 80
  • 11 Resepi Giant Donut Cake Diajar
  • 5 Bonus Dihadiahkan
  • Step By Step diajar Lengkap dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Soalan Lazim

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap 12 Resepi Baby Butter Cake by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 11 Resepi Giant Donut Cake.

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB

Scroll to Top