RESEPI KEK BATIK PALING SIMPLE TAPI RASA YANG SANGAT PADU!

12 RESEPI KEK BATIK HIPSTER

SELALU BUAT KEK BATIK TAK JADI? KEK JADI KERAS? KALI NI CIKDYG NAK KONGSIKAN 12 RESEPI RAHSIA, TEKNIK YANG BETUL MACAM MANA NAK BUAT
KEK BATIK HIPSTER
SANGAT SEDAP! SENANG NAK BUAT! TAK PERLU BAHAN YANG SUSAH-SUSAH!

12 RESEPI LENGKAP! STEP BY STEP DIAJAR! JIMAT MASA, TENAGA DAN WANG ANDA!

Kek Batik Dalgano Coffee. Sedappp yakmat. Rasa dan aromanya cukup istimewa. Ramai pulak peminat kopini. Alhamdulillah šŸ¤²šŸ„° terima kasih cik dayang kongsikan resepi mudah dan sedap ni.
(Puan Azizah Ali)

STRESS TAK BILA BUAT KEK BATIK TAPI TAK JADI? RESEPI DAH BELAJAR BETUL-BETUL DAH DEKAT TENET TAPI..

JANGAN PENING-PENING DAH SEBAB CIKDYG ADA 12 JENIS RESEPI KEK BATIK YANG SENANG NAK BUAT, TAK LECEH, BAHAN PON MUDAH NAK CARI.

Kelas Kek Batik Hipster dapat bantu hampa macam mana nak buat Kek Batik yang moist, rasa yang seimbang, tekstur yang lembut dan kenyal.

Dalam kelas ni jugak, CikDyg ajar 12 Jenis Resepi Kek Batik Hipster yang sedap-sedap tau. Resepi ni jugak CikDyg selalu buat untuk jual. Sangat Berbaloi!

Kek Batik Hipster ni sangat-sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis dan program terutamanya waktu Hari Raya ni. Sangat best!

12 Resepi Kek Batik Hipster

CikDyg akan ajar lengkap setiap resepi ni step by step supaya hampa mudah nak ikut dan buat. Sempena dengan raya tahun ni, ini adalah antara kek paling sesuai letak atas meja nanti.

Jom tengok semua resepi Kek Batik Hipster yang akan diajar di bawah

Kek Batik Indulgence
(Famous)
Kek Batik Magnum
(Famous)
Kek Batik Cheese Milky
Kek Batik Cheewy Crunchy
Kek Batik Cheese Layer
Kek Batik Yam
Kek Batik Pandan
Kek Batik Strawberry
Kek Batik Biscoff
Kek Batik Teh Tarik
Kek Batik Red Velvet
Kek Batik Dalgano Coffee

Modul Yang Akan Dipelajari Di Dalam Kelas

Slot adalah terhad. Sekiranya kuota telah dipenuhi, yuran akan dinaikkan.

APA KELEBIHAN KELAS KEK BATIK HIPSTER NI ?

Setiap resepi di dalam Kelas Kek Batik Hipster ini telah melalui fasa RND daripada CIkDyg dan team supaya hasil kelas yang dikeluarkan memenuhi kehendak dan permintaan daripada peserta.

24 Jam kelas dibuka

Ini merupakan kelebihan kelas online di mana hampa boleh belajar bila-bila masa sahaja. Sekiranya tidak sempat hari ini, boleh buat waktu cuti.

bahan-bahan mudah dicari

Bahan- bahan yang digunakan bagi membuat Cornflake ini mudah untuk didapati. Kalau hampa duduk luar bandarpon boleh cari dekat kedai-kedai runcit.

kelas sepanjang hayat

Yuran hanya perlu dibayar sekali sahaja dan hampa boleh belajar sampai bila-bila.

video penerangan lengkap

Setiap resepi mempunyai video sendiri. jadi mudah untukhampa belajar. kalau hampa nak buat Tom Yam cornflakes, cari sahaja resepi tersbut dan klik video. Mudah kan?

Gambar marketing

Jangan risau. Jika hampa nak buat untuk berniaga, CikDyg sediakan sekali gambar-gambar yang cantik kalau hampa nak promote. Best kan.

Jom tengok Testimoni Peserta-Peserta Yang Dah Buat Kek Batik Hipster ni

Jangan tunggu-tunggu lagi. Jom masuk kelas dengan yuran yang sangat berbaloi

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti ZulkipliĀ (Cik Dayang) merupakan pengasas kepadaĀ EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalamĀ seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegangĀ Ijazah Sarjana Muda Pengurusan HartanahĀ daripadaĀ Universiti Teknologi Mara (UiTM)Ā pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik DayangĀ ā€˜Loveā€™Ā ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga diĀ pasar-pasar, program-programĀ dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh diĀ Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar diĀ kolej komunitiĀ yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Kelas Online Kek Batik Hipster

12 Resepi Diajar Lengkap
RM149
RM 80
00
  • 12 Resepi Kek Batik Hipster Diajar
  • Step By Step diajar Lengkap dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

FAQ

Soalan Yang Sering Ditanya

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian ā€œFeaturedā€ dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 12 Resepi Kek Batik Hipster.