pendaftaran kelas ais krim kek timba (15 resepi) kini dibuka! daftar dengan yuran promosi hari ini!
Play Video

Dapatkan teknik rahsia aiskrim yang super sedap super gebu super lembut ni tanpa menggunakan bahan yang mahal tapi rasa yang sangat2 Premium.

Siapa kat sini dah jemu asyik makan kek yang sama saja? Nak tak kali ni, Cik Dayang nak ajaq hampa macam mana nak buat Ais Krim Kek Timba yang Sedap, Meleleh & Mudah Nak Buat. Dengan Step By Step yang Cik Dayang ajaq ni, hampa boleh buat sendiri sahaja dekat rumah.

Amaran : Kelas ini tidak sesuai untuk hampa yang malas nak pergi cari bahan, tidak mahu ikut step yang Cik Dayang tunjuk atau pon yang suka cari jalan mudah. Resepi ini akan menjadi sekiranya hampa ikut Step By Step yang Cik Dayang ajarkan.

Lihat apa kata peserta kami

Bermula 2022,sambung assignmnt pjj ais krim...alhamdulillah siap 4 flavour sekli gus.. ais krim fresh manggo, peanut caramel, magnum coffenut n biscoff velvet.MasyaAllah...puas anak cucu ari2 mkn..fresh manggo ais krim paling disukai kanak2!!
Intan Othman
Selangor
3 flavour yang telah dicuba dan memang sedap. Terima kasih banyak di atas ilmunya Cikgu kita Cik Dayang.
Norhanim Yusoff
Allhamdulillah... Cubaan kali ke dua bagi pada saudara mara utk merasa... Memang sedap marbles... Tq cikdyg dgn ilmu yg dikongsikan.... moga dimurahkan rezki..
Halimah Mahamud
Kedah

15 Resepi Ais Krim Kek Timba

Amacam? Menarik & nampak sangat sedap kan? Hampa bayangkan kalau dapat buat untuk anak-anak kat rumah? Memang depa sayang sungguh la dekat mommy depa ni.

Apa yang best belajar Kelas ni?

15 Resepi Ais Krim Kek Timba Cik Dayang akan ajarkan. Lengkap dengan Video supaya hampa Mudah nak Faham & Buat.

Kelas dibuka 24 Jam. Setelah mendaftar, hampa akan dimasukkan ke dalam Secret Group. Hampa boleh tengok dan belajar bila-bila masa. Semua video boleh diulang semula.

Senarai lengkap bahan-bahan disediakan. Hampa boleh cari bahan-bahan yang Cik Dayang dah masukkan di dalam kelas. 

Nak buat untuk berniaga? Jangan risau sebab Cik Dayang dah sediakan gambar yang cantik-cantik supaya hampa mudah nak promote. Jadi boleh gunakan gambar yang Cik Dayang dah shoot bagi tujuan marketing hampa.

Jom tengok testimoni peserta-peserta yang dah sertai kelas Ais Krim Kek Timba ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

Kelas Online Ais Krim Kek Timba

(Kelas Lengkap dengan Video Step By Step diajar sehingga jadi)
RM249
RM 80
  • 15 Resepi Ais Krim Kek Timba Diajar
  • Step By Step diajar dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Soalan Lazim

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap 15 Resepi Kek Timba by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Announcement” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 15 Jenis Resepi Kek Timba.

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB