Teknik Rahsia & Mudah Macam Mana Nak Buat 12 Jenis Cornflakes Yang Semua Orang Suka & Ketagih!

Kadang-kadang bila kita try buat cornflakes ni guna resepi kita cari online, hasilnya tak begitu baik kan. Ada yang tak jadi, ada yang jadi keras. Last-last kita terpaksa buang masuk tong sampah. CikDyg takmau hampa membazir. Jadi CikDyg keluarkan 12 Jenis Kudapan Cornflakes mesti jadi.

Kelas Kudapan Cornflakes dapat bantu hampa macam mana nak buat Cornflakes yang sedap, unik dan tak jemu.

Dalam kelas ni jugak, CikDyg ajar pelbagai jenis perisa daripada Cornflakes. Ada pedas, manis, masin dan macam-macam lagi tau.

Sangat-sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis dan program terutamanya waktu nak sambut Hari Raya nanti. Sangat best!

12 Resepi
Kudapan Cornflakes

Dalam Kelas PJJ Kudapan Cornflakes ni, CikDyg akan ajar 12 Jenis Resepi Cornflakes pelbagai perisa. Ada pedas,manis, lemak. Memang semua resepi nisedap-sedap tau.

CikDyg akan ajar lengkap setiap resepi ni step by step supaya hampa mudah nak ikut dan buat. Sempena dengan raya tahun ni, ini adalah kudapan paling sesuai letak atas meja nanti.

Jom tengok semua resepi Kudapan Cornflakes yang akan diajar di bawah

Chicken Cornflakes
Tom Yam Cornflakes
Nutella Cornflakes
Ikan Bilis Cornflakes
Spicy Seaweed Cornflakes
Sira Sambal Cornflakes
Biscoff Cornflakes
Aglio Olio Cornflakes
Gula Melaka Cornflakes
Spicy Ceezy Cornflakes
Oreo Cornflakes
Salted Egg Cornflakes

Macam-Macam Jenis Teknik & Tips CikDyg kongsikan dalam Kelas Kudapan Cornflakes Ni.

CikDyg pasti ramai yang nak belajar buat Cornflakes ni kan tapi masih risau takut buat tak jadi. 

Jangan risau, CikDyg dah ajar ramai peserta dalam kelas-kelas CikDyg yang lain dan rata-rata yang dah masuk sangat-sangat puas hati sebab senang faham, bahan-bahan yang digunakan pon senang nak cari.

CikDyg jamin kalau hampa join dan try buat pon insyaAllah menjadi sebab video yang CikDyg ajarkan lengkap step by step dan tak meleret leret. Jadi hampa mudah nak buat nanti.

Modul Yang Akan Dipelajari Di Dalam Kelas

Nota & Tips

Bagi membantu & memudahkan hampa sewaktu nak buat nanti, CikDyg kongsikan Tips-Tips & Teknik-Teknik penting di dalam kelas.

Hampa tak perlu lagi dah nak cari tempat sebab CikDyg dah ajarkan teknik yang menjadi untuk hampa buat.

Resepi & Video Tutorial

Part yang paling best dalam kelas CikDyg adalah cara macam mana CikDyg mengajar. 

Dalam Kelas ni, CikDyg akan ajar Step By Step macam mana nak buat. Video panduan yang CikDyg masukkan adalah berlainan di mana setiap resepi akan ada video tersendiri. Jadi hampa tak perlu nak scroll banyak-banyak kali nak cari resepi yang hampa nak try buat.

Istimewa jugak dalam kelas CikDyg ni, CikDyg sendiri yang akan guide hampa macam mana nak buat. Kalau tak faham, hampa boleh terus bertanya dalam kelas.

Gambar Promosi

CikDyg faham, ada dikalangan hampa yang join kelas sebab nak berniaga kan. Oleh sebab itu, CikDyg dah team CikDyg dah sediakan gambar-gambar yang cantik molek yang hampa boleh guna untuk tujuan promosi. Hampa tak perlu lagi dah nak upah orang untuk tangkapkan gambar. Guna saja gambar yang CikDyg dan team dah sediakan. 

APA KELEBIHAN KELAS KUDAPAN CORNFLAKES NI ?

Setiap resepi di dalam Kelas Kudapan ini telah melalui fasa RND daripada CIkDyg dan team supaya hasil kelas yang dikeluarkan memenuhi kehendak dan permintaan daripada peserta.

24 Jam kelas dibuka

Ini merupakan kelebihan kelas online di mana hampa boleh belajar bila-bila masa sahaja. Sekiranya tidak sempat hari ini, boleh buat waktu cuti.

bahan-bahan mudah dicari

Bahan- bahan yang digunakan bagi membuat Cornflake ini mudah untuk didapati. Kalau hampa duduk luar bandarpon boleh cari dekat kedai-kedai runcit.

kelas sepanjang hayat

Yuran hanya perlu dibayar sekali sahaja dan hampa boleh belajar sampai bila-bila.

Alhamdulillah,setap hari jumlah peserta yang nak belajar buat Kudapan Cornflakes ni semakin meningkat.

Cepat-cepat join & buat cornflakes ni sendiri dekat rumah

Mungkin hampa pernah nampak CikDayang di sini.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Tetamu jemputan Demontrasi “Cookies Tanpa Telur” bagi Program Homebaker Fiesta anjuran Majalah Mingguan Wanita bertempat di Setia Alam Shopping Centre.

CikDyg juga pernah dijemput untuk menghiasi salah satu slot di Program Istimewa Nona (TV3) bagi berkongsi menu istimewa Buko pada tahun 2022.

Selain daripada itu, CikDyg pernah berkolaborasi bersama Brand Fruttose dan telah terpampang di dalam Poster Brand Fruttose.

Jom tengok Testimoni Peserta-Peserta Yang Dah Buat Kudapan Cornflakes ni

Tekan Daftar Sekarang di bawah sebab CikDyg ada hadiah istimewa nak bagi hari ni!

KELAS ONLINE KUDAPAN CORNFLAKES

RM80/Seumur Hidup
  • 12 Resepi Lengkap Kudapan Cornflakes Diajar
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Jom Tengok lagi feedback dari peserta yang dah join kelas Kudapan Cornflakes ni.

FAQ

Soalan Yang Sering Ditanya

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 12 Resepi Kudapan Cornflakes.

Ada Soalan / Perlukan Bantuan?

Whatsapp Customer Service

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. https://easybakelab.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Scroll to Top