fbpx

Sapa nak belajar buat Cookies Melting Swiss Tart dengan Cik Dayang? 8 jenis Cookies yang Cik Dayang nak ajar ni memang istimewa untuk peminat-peminat cookies seantero Malaysia. Gitteww. Memang sedap & memukau.

AMARAN : Hampa mungkin tak buat cookies lain dah lepas ni bila dah belajar buat Swiss Tart Cookies Viral ni.

Kelas Online Melting Swiss Tart (8 Resepi)

Pendaftaran kini dibuka!

Sempena dengan Hari Raya Aidilfitri 2021 ni kan, Cik Dayang nak bantu hampa buat cookies yang super! duper! sedap dan mewah rasanya ni. Bahan yang mudah dicari, resepi yang lengkap dan step secara video Cik Dayang olah untuk geng2 yang nak buat duit raya ni dan lepas raya.

8 Modul Resepi Melting Swiss Tart

Biscoff Crumble Cookies

“Rasanya yang mewah digabungkan dengan topping Crunchy. Pasti tak menyesal”

Creamy Peanut Cookies

“Bau asli selera zaman berzaman. Resepi tradisi setiap warisan. Rasa sebijik pasti tak keruan.”

Pandan Coconut Toasted Cookies

“Keunikan dan keaslian yang pastinya ada pengemarmya tersendiri. Aroma yang memukau selera. Pasti tergoda”

Biscoff Velvet Cookies

“Si Merah Baldu yang menggoda selera, rasa asli yang memukau jiwa. Makan sebalang pasti tak terasa.”

Unicorn Rainbow Cookies

“Warna Warni membuatkan hati berbunga bunga tak sabar nak makan.”

Caramel Latte Cookies

“Gabungan Caramel & Latte yang supermelted dalam mulut. Sungguh menawan”

Milky Oreo Cookies

“Gabungan yang tidak asing lagi. Menu moden idaman hati. Sekali jamah takkan berhenti.”

Nuttela Callebout Cookies

“Rasa kayangan seindah namanya. Setiap gigitan pasti takkan dilupakan.”

Kelas Online Melted Swiss Tart

(8 Resepi Swiss Tart Viral)
RM150
RM 80
00
  • 8 Resepi Melted Swiss Tart
  • FB Support Group
  • Video Pembelajaran Lengkap

Jom tengok peserta yang Pertama kali Cuba resepi ni

Kelebihan Kelas Online Cik Dayang

Keahlian Seumur Hidup

Hampa yang dah join, hampa boleh tengok video resepi kek ni sampai bila-bila. Jadi mudah untuk hampa, kalau hampa rasa tak faham, hampa boleh tengok semula resepi ni.

8 Resepi Melting Swiss Tart

CikDyg kongsikan dengan hampa 8 jenis resepi Melting Swiss Tart di dalam Kelas ini. Semua resepi CikDyg jamin sedap dan senang nak buat.

BELAJAR DARI RUMAH JE

Kalau hampa nak taw, Cik Dyg buat kelas ni hanya PJJ online saja. Dah tak perlu lagi dah mai jauh2. Belajaq online ni pon hampa boleh tengok banyak2 kali. Jadi memang tak rugi.

Kelas Online Melted Swiss Tart

(8 Resepi Swiss Tart Viral)
RM150
RM 80
00
  • 8 Resepi Melted Swiss Tart
  • FB Support Group
  • Video Pembelajaran Lengkap

Jom tengok peserta yang dah ambil order Raya Aidilfitri baru ni

Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta

Kenapa Perlu Join Kelas Cik Dayang?

Semua Video Step By Step dah dimasukkan ke dalam kelas, senang saja nak cari

Kelas secara online yang memudahkan anda untuk hadir walau di mana sahaja

Teknik dan Rahsia2 telah dikongsikan di dalam kelas juga ada dalam video

Video Teknik diasingkan bagi memudahkan student belajar dan bertindak

Boleh terus direct tanya soalan di dalam Kelas online atau rujuk dengan Cik Dayang dan team

Kelas Online Melted Swiss Tart

(8 Resepi Swiss Tart Viral)
RM150
RM 80
00
  • 8 Resepi Melted Swiss Tart
  • FB Support Group
  • Video Pembelajaran Lengkap

Ramai jugak join buat untuk family. Jom tengok.

Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta
Testimoni peserta

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian "Announcement" dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi hampa dapat belajar nanti 8 Jenis Resepi Swiss Tart Viral Cookies.

Kelas Online Melted Swiss Tart

(8 Resepi Swiss Tart Viral)
RM150
RM 80
00
  • 8 Resepi Melted Swiss Tart
  • FB Support Group
  • Video Pembelajaran Lengkap