pendaftaran kelas Premium Royal Tart (10 resepi) Sempena Raya kini dibuka! daftar dengan yuran promosi hari ini. Memang sangat-sanagt berbaloi!
Play Video

Tanpa perlu TEKNIK yang susah dah boleh hasilkan TART yang sangat PREMIUM, MEWAH & SEDAP!

Selalu buat tart tapi tak jadi? Tak menarik nak buat jual? Nak tak kali ni, Cik Dayang nak ajaq hampa macam mana nak buat Premium Tart yang Sedap & Mudah Nak Buat. Dengan Step By Step yang Cik Dayang ajaq ni, hampa boleh buat sendiri sahaja dekat rumah.

Amaran : Kelas ini tidak sesuai untuk hampa yang malas nak pergi cari bahan, tidak mahu ikut step yang Cik Dayang tunjuk atau pon yang suka cari jalan mudah. Resepi ini akan menjadi sekiranya hampa ikut Step By Step yang Cik Dayang ajarkan.

Lihat apa kata peserta kami

Alhamdulillah, terima kasih Cikgu Dayang... Sy guna resipi qiub tart utk buat tart Blueberry ini dgn menggunakan acuan berbentuk daun. Hasilnya sgt memuaskan
Umaiza Harith
Kuala Lumpur
Thanks Cik Dayang❤ Sebenarnya memang menanti² resepi BEST dari CD ni, masyuk order sudah.. 😋😋 Sedapnya tak leh kata apa dah hihihi... #Alhamdulillah #Tart Gulung
Norhayati Tahir
Johor
Alhamdulillah dapat juga buat tat cadbury ni...tq cik dayang..semua kata sedap...
Syukur sangat2 semua pjj yg saya join dgn cik dayang alhamdulillah menjadi ibu duit utk pendapatan saya...
Mohon halalkan setiap ilmu yg cik dayang berikan...dan semoga Allah limpahkan keberkatan pada cik dayang dan team...
Arzaaq Sitinor
Melaka

10 resepi premium royal tart

Tart Gulung
Tart Nastar
Tart Bunga Matahari
Tart Cube
Tart Pandan Biscoff
Tart Cadbury
Tart Bunga Mawar
Tart Raga
Tart Nyonya
Tart Ovomaltine

Amacam? Menarik & nampak sangat sedap kan? Hampa bayangkan kalau dapat buat ROYAL TART ni untuk raya kali nanti? Memang tetamu seronok la beraya rumah hampa tahun ni.

Apa yang best belajar Kelas ni?

Kelas dibuka 24 Jam. Setelah mendaftar, hampa akan dimasukkan ke dalam Secret Group. Hampa boleh tengok dan belajar bila-bila masa. Semua video boleh diulang semula.
10 Resepi Premium Royal Tart Cik Dayang akan ajarkan. Lengkap dengan Video supaya hampa Mudah nak Faham & Buat.
Senarai lengkap bahan-bahan disediakan. Hampa boleh cari bahan-bahan yang Cik Dayang dah masukkan di dalam kelas.
Nak buat untuk berniaga? Jangan risau sebab Cik Dayang dah sediakan gambar yang cantik-cantik supaya hampa mudah nak promote. Jadi boleh gunakan gambar yang Cik Dayang dah shoot bagi tujuan marketing hampa.

Jom tengok testimoni peserta-peserta yang dah sertai kelas Premium Royal Tart ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Di dalam bidang masakan ini, Cik Dayang telah mula berniaga dari rumah, seterusnya masuk ke program-program anjuran swasta. Terkenal dengan jolokan Cik Dayang ‘Love’ ini, beliau mempunyai banyak pengalaman bagaimana untuk berniaga di pasar-pasar, program-program dan juga bagaimana untuk menjual di ruangan sosial sebagai contoh di Facebook.

Selain itu, Cik Dayang juga berpengalaman menjadi tenaga pengajar di kolej komuniti yang mejemput beliau untuk mengajar membuat kek dan pencuci mulut.

BONUS RESEPI 1

Tart Kerang

BONUS RESEPI 2

Tart Tulip

BONUS RESEPI 3

Tart Nenas Sepit

Kelas Online Button Cookies

(Kelas Lengkap dengan Video Step By Step diajar sehingga jadi)
RM249
RM 80
  • 10 Resepi Premium Royal Tart
  • Step By Step diajar dengan Video
  • 24 Jam Kelas Dibuka
  • Video Rakaman Disediakan
  • Gambar Promosi Disediakan

Soalan Lazim

(Jangan ragu-ragu lagi. Pelaburan untuk ilmu amatlah berharga. Dapatkan Modul Lengkap 10 Resepi Premium Royal Tart by CikDyg)

PJJ adalah kelas pembelajaran secara online. Anda tidak perlu hadir ke kelas. Kelas Online ini hanya perlu belajar samaada melalui telefon atau komputer.

Yuran kemasukan adalah seumur hidup, Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali sahaja.

Boleh. Sekiranya anda tidak faham, anda boleh terus bertanya di dalam kelas.

Cik Dayang telah susun semua video dengan lengkap dan tersusun. Anda hanya perlu pergi ke bahagian “Featured” dan klik sahaja step yang mana anda nak belajar.

Setelah pembayaran dibuat, anda perlu menyemak email anda kerana Link Akses ke dalam kelas telah dihantar ke Email anda.

Jumlah semua resepi anda dapat belajar nanti 10 Resepi Premium Royal Tart.

Secure payments

Multiple, secure payment methods

© All rights Reserved. Designed by EASYBAKELAB

Scroll to Top