Mudahnya Memasak Cara Cik Dayang

Hanya serendah RM80, hampa dapat belajar lebih dari 300 JENIS RESEPI yang menarik!

Untuk pertama kali, CikDyg gabungkan sebanyak 300 JENIS RESEPI yang menarik untuk hampa belajar.

Jangan risau, semua jenis resepi yang CikDyg ajaq ni amat-amat BERBALOI untuk dipelajari.

Apa tu MMCD?

MMCD adalah kumpulan Memasak yang diberi nama sebagai Mudahnya Memasak CaraCikDyg (MMCD). Kumpulan ini diasaskan oleh Cik Dayang Zuhaila bermula tahun 2017. Sehingga kini, Group ini telah mempunyai keahlian seramai 18,277 orang dan resepi di dalam group tersebut telah mencecah lebih 300 jenis resepi tau.

Di dalam kumpulan ini, pelbagai jenis resepi menarik diajar merangkumi KEK dan DESSERT, MASAKAN BERLAUK, ANEKA dan banyak lagi resepi yang best-best hampa boleh belajar.

Lagi menarik di dalam Group ini juga, Cik Dayang ajar juga macam mana nak buat RESEPI-RESEPI VIRAL yang sememangnya MUDAH & SEDAP.

"Alhamdulillah, group memasak MMCD ni la group eksklusif dan paling CikDyg sayang. Cik Dyg tengok ramai yang dah ambil manfaat sejak hari mula-mula penubuhan group ini lagi. Alhamdulillah".
Cik Dayang Zuhaila
Pengasas Group MMCD

Testimoni ahli-ahli group MMCD

Apa yang anda akan dapat di group ini?

Anda akan belajar lebih 300 jenis resepi menarik. Berita baik, Cik Dayang akan sentiasa tambah resepi di dalam group tersebut.
Video lengkap daripada awal sehingga habis belajar. Anda boleh belajar banyak kali dan tengok berulang ulang kali
Keahlian adalah seumur hidup.

JENIS-JENIS RESEPI DI DALAM GROUP MMCD

Christmas Baking. Cake
107 JENIS RESEPI KEK
Healthy dessert with granola and berries
74 JENIS RESEPI PENCUCI MULUT & KUIH MUIH
Chicken caprese with tomato and mozzarella cheese, served with l
12 JENIS RESEPI WESTERN
Traditional spanish seafood paella in pan rice, peas, shrimps, mussels, squid on light grey concrete
23 JENIS RESEPI NASI
Homemade oatmeal cookies with spices and pine cones
16 JENIS RESEPI BISKUT
Udon stir-fry noodles with vegetables in wok
11 RESEPI MEE/MEEHOON/KUEYTEOW
Fried breaded chicken wings
46 JENIS RESEPI BERLAUK
Watermelon smoothie. Watermelon drink, cocktail on wooden rustic background
3 JENIS RESEPI MINUMAN

Jom baca lagi testimoni ahli-ahli group MMCD

Apa kata mereka, jom baca.

Untuk semua ahli yang dah join group ini, berita baik untuk hampa, Cik Dyg akan sentiasa tambah resepi-resepi menarik di dalam group.

Jadi, hampa yang dah join, hampa boleh scroll saja nak tengok resepi yang mana dan belajaq.

Sempena dengan Bulan Kemerdekaan pada kali ini, Cik Dyg nak bagi promosi istimewa dekat hampa.

Sebelum ni, yuran asal adalah RM299 tapi sebab CikDyg nak ajak ramai2 memasak dekat rumah, CikDyg bagi cuma RM100 sahaja untuk 300 jenis resepi.

Berbaloi kannn. Hampa boleh belajaq macam2 resepi kek, dessert, nasi, mee dan pelbagai.

Tapi, CikDyg nak habaq yang yuran istimewa ni tak lama tau. Jadi, hampa yang masih belum join, jom lekaih join group MMCD sekarang.

Memang sangat2 berbaloi cheqq oii

Bukan itu saja, untuk penyertaan pada kali ini jugak, istimewa dengan Bulan Kemerdekaan ini, sapa-sapa yang sertai Kelab MMCD CikDyg ni, CikDyg nak masukkan hampa dalam 1 kelas PJJ Istimewa CikDyg.

CikDyg akan masukkan hampa ke dalam Kelas PJJ Black & White Russian Cake secara PERCUMA.

Haa. Bonus berganda-ganda CikDyg nak bagi. Tapi kelas percuma ni tak lama tau. Baik hampa rebut peluang sertai Kelab MMCD CikDyg hari ini.

Tekan “DAFTAR SEKARANG”