KELAS PJJ ONLINE

PREMIUM NON BAKE CHEESECAKE

By Cik Dayang

52141318_480111705852962_3341834226755436544_o

NAK BELAJAR HASILKAN KEK YANG SEDAP ALA-ALA SECRET RECIPE TANPA PERLU PERGI KELAS JAUH-JAUH?

Malah tak perlu ada oven, mixer dan blender pun boleh
hasilkan kek yang sedap

testimoni peserta-peserta yang dah join

kelas PJJ NON BAKE CHEESECAKE

Kelas online dari Cik Dayang dengan resipi kek yang sangat mudah tapi rasa macam secret recipe

Tak Perlu oven, Blender & mixer

Ya. Jangan terkejut. Ada antara resipi-resipi ni yang tak memerlukan anda ada oven,mixer atau pun blender pun. Malah, rasanya setanding dengan kek secret recipe. 

11 Resepi kek Premium Non-bake Cheesecake

11 resepi kek premium non-bake cheesecake akan dikongsikan dalam satu harga yang sangat berbaloi dan berpatutan. Reseipi-resipi ini anda boleh buat terus sebaik sahaja menonton video, sebab sangat sangat mudah.

BELAJAR DARI RUMAH JE

Kalau hampa nak taw, Cik Dyg buat kelas ni hanya PJJ online saja. Dah tak perlu lagi dah mai jauh2. Belajaq online ni pon hampa boleh tengok banyak2 kali. Jadi memang tak rugi.

Apa RESIPI yang ANDA akan belajar

CHOC CUPPUCINO CHEESECAKE

BLUEBERRY LEMON CHEESECAKE

DOUBLE CHOCOLATE CHEESECAKE

CREAMY OREO CHEESECAKE

NEOPOLITAN CHEESECAKE

STRAWBERRY YOGURT CHEESECAKE

MILKY MANGO CHEESECAKE

TUTTY FRUITY UNICORN CHEESECAKE

CHOCOLATE RIPPLE CHEESECAKE

GREEN CHOCOMINTS CHEESECAKE (bonus)

RED VELVET ALMOND CHEESECAKE (bonus)

Kenapa perlu join kelas ini?

Semua Video Step By Step dah dimasukkan ke dalam kelas, senang saja nak cari

Kelas secara online yang memudahkan anda untuk hadir walau di mana sahaja

Belajar kira kos untuk buat kek. Jadi mudah untuk sapa2 yang nak buat niaga

Teknik dan Rahsia2 telah dikongsikan di dalam kelas juga ada dalam video

Video Teknik diasingkan bagi memudahkan student belajar dan bertindak

Boleh terus direct tanya soalan di dalam Kelas online atau rujuk dengan Cik Dayang dan team

Jom tengok LAGI testimoni peserta-peserta yang dah join.

Cik Dyg tahu disebabkan cuti yang panjang ni, ramai yang nak belajar macam mana nak cari pendapatan tambahan.

Cik Dyg memang syorkan hampa masuk dan belajar buat kek ni. Lepas tu hampa jual dekat kawasan hampa. InsyaAllah, mungkin ini dapat membantu sedikit sebanyak pendapatan.

Jom masuk kelas ni dengan yuran promosi. Sebelum ni Cik Dyg jual 11 Resepi Non Bake Cheesecake ni RM200 tau sebab ini resepi premium tapi, untuk musim cuti ni, Cik Dyg bagi hampa dengan hanya RM80 SAHAJA.

Tawaran adalah TERHAD sahaja. Cik Dyg mungkin naikkan semula yuran. Hampa lekaih2 masuk dan belajaq buat kek ni. Klik butang “DAFTAR SEKARANG!“.