KELAS PJJ ONLINE

PREMIUM PUDDING CAKE

By Cik Dayang

Cik Dayang akan ajarkan hampa macam mana nak buat 15 Jenis Resepi "Pudding Cake". Resepi lengkap step by step, mempunyai video satu persatu dan sangat Mudah nak buat.

Ini adalah kelas premium di mana, Cik Dayang bukan hanya ajar 1 resepi tapi di dalam kelas ini, hampa akan belajar 15 resepi menarik Pudding Cake.

15 resepi
premium pudding cake

R681g6i

Kek Puding Peach Selasih

9p47bY9

Kek Puding Cincau Berry

bvYhBk0

Kek Puding Orange Chocolate

JdAkTze

Kek Puding STRAWBERI

dzDDUHu

Kek Puding Pavlova

uroqJLE

Kek Puding OREO COOKIES

3EnnXT0

Kek Puding Red Velvet Cookie

0G6lA08

Kek Puding Cheezy latte

0PPdEwl

Kek Puding Cendol

GjOrzVF

Kek Puding Butter Lumut

5 BONUS RESEPI

65971408_2562986390391618_761979717170495488_n

Kek Puding LONGAN LUMUT OCEAN

BND

Kek Puding bandung cinta

durian

Kek Puding 3 layer durian

70080983_2694587260564863_6217194469263933440_n

Kek Puding batik cheezy

71133816_2699626173394305_4274686804025671680_n

Kek Puding twilight

Kenapa perlu join kelas ini?

Semua Video Step By Step dah dimasukkan ke dalam kelas, senang saja nak cari

Kelas secara online yang memudahkan anda untuk hadir walau di mana sahaja

Belajar kira kos untuk buat kek. Jadi mudah untuk sapa2 yang nak buat niaga

jom tengok TESTIMONI peserta-peserta yang dah join

kelas #PREMIUM PUDDING CAKE

17,719 Ahli dah join

Ramai yang telah mendapat manfaat daripada Kelas PJJ ni. Ramai juga yang telah menjadi pendapatan sampingan mereka.

15 Resepi PUDING Kek Premium

Cik Dayang dah tunjuk 15 resepi premium pudding cake. Hampa boleh cuba semua resepi. Yang penting, semua resepi tidak sama tau.

BELAJAR DARI RUMAH JE

Kalau hampa nak taw, Cik Dyg buat kelas ni hanya BELAJAR secara online saja. Hampa tak perlu lagi dah mai jauh2. Belajaq online ni pon hampa boleh tengok banyak2 kali. Jadi memang tak rugi.

LAGI TESTIMONI YANG DAH BERJAYA

P/S: Cik Dayang sedar waktu sekarang, ramai yang buntu nak jana pendapatan macam mana. Disebabkan itu, Cik Dayang nak hampa cuba buat jual Puding Cake ni dekat kawasan hampa.  

Resepi Pudding Cake yang Cik Dayang ajarkan ni memang mudah nak buat dan ramai yang suka makan.

Oleh kerana nak bantu ramai orang, Cik Dayang turunkan lagi yuran keahlian. Jom Daftar Keahlian sekarang sementara tengah murah!

Yuran Keahlian hanya RM80 sahaja cheq oii. Sebelum ini, yuran keahlian adalah RM150 untuk 15 Resepi tapi kali ni, Cik Dayang turunkan banyak sebab nak bantu ramai lagi masuk. InsyaAllah dengan RM80 ni, hampa dapat bantu tambah lagi pendapatan selain dapat ilmu yang manfaat dalam kelas ni. 

Jom daftar kelas Pudding Cake hari ni.

Tawaran ini TERHAD saja tau. Lepas ni hampa susah nak dapat harga lagu ni dah. Jom belajaq lekaih!