fbpx

Biasa makan Kek Butter? Kali ni Cik Dayang bawakan untuk hampa Kek Butter yang lagi Power!!, lagi Extra Moist!!, lagi Padu!!

“Royal Butter Cake  (4 Resepi) by Cik Dayang”

Original Royal Butter Cake
Pandan Royal Butter Cake
Red Velvet Royal Butter Cake
Chocolate Royal Butter Cake

Step By Step macam mana nak buat Royal Butter Cake ni Cik Dayang akan tunjukkan di dalam kelas. Hampa tak faham? Boleh terus bertanya di dalam kelas.

Jom tengok apa kata-kata student dalam kelas

Kenapa Perlu Join Kelas Royal Butter Cake Ni?

Semua Video Step By Step dah dimasukkan di dalam kelas.
Kelas adalah secara online yang memudahkan hampa untuk belajar di mana-mana sahaja.
Bahan-Bahan yang mudah dicari dan diperolehi.

Alhamdulillah, kelas Royal Butter Cake ni  dilancarkan pada 23 November 2020. Hingga ke hari ini, 821 orang peserta dah join Kelas Buttercake ni tau.

Syioknya dalam kelas pada kali ni, Cik Dayang ajar hampa empat (4) resepi Buttercake yang lain daripada yang lain. Dia punya moist cake tu bila masuk ke dalam mulut,  terus cair. Fuh memang sedap. Serius, sapa-sapa yang masuk dalam kelas tu memang puas hati. Memang lain daripada butter cake yang lain.

Jom tengok lagi apa kata-kata student dalam kelas ni

Rata-rata yang dah join kelas ni amat-amat puas hati dengan resepi ni. Rasa dia memang lain daripada yang lain. Hampa kena try buat sendiri Royal Buttercake ni dekat rumah.

Nak buat untuk keluarga boleh, nak buat untuk niaga pon lagi boleh.

InsyaAllah kalau hampa ada pertanyaan selepas dah join kelas ni nanti, terus tanya di dalam kelas. Cik Dayang dengan rakan-rakan yang lain akan bantu. tapi jangan risau, rasanya hampa sekali belajar pon dah tau macam mana nak buat. Step By Step Cik Dayang tunjuk di dalam kelas.

Apa Yang Menariknya Kelas ButterCake Cik Dayang Ni?

891 Peserta Dah Join Dan Buat Cake ni Untuk Keluarga dan & jualan.
4 Resepi Premium Royal Butter Cake Diajar Lengkap Di Dalam Kelas.
Kelas 24 Jam DiBuka! Boleh Belajar Di Mana-Mana Sahaja.

P/S: Cik Dayang tahu waktu keadaan macam sekarang, ramai yang tengah mencari-cari cara untuk menambah pendapatan keluarga. InsyaAllah, pelaburan yang hampa laburkan ini mungkin memanfaatkan diri hampa sendiri dan keluarga.

Hampa cuba dulu buat, kemudian cuba ambil order dengan jual Butter Cake ni. Kita tak tahu mungkin dari jual cake ni dapat membantu keluarga kita.

Untuk yang serius nak belajar, yuran komitmen Kelas Royal Butter Cake ni cuma RM50 sahaja. Hampa akan dapat belajar empat (4) resepi premium yang sangat-sangat berbaloi untuk belajar. Hanya RM50 sahaja.

Tapi promosi premium ni tak lama tau sebab Yuran mungkin akan dinaikkan semula kepada RM100 apabila cukup kuota. Jadi, sapa cepat dia dapat.

Yuran Keahlian adalah seumur hidup. hampa boleh tengok banyak-banyak kali sampai faham.