fbpx
Sale!

PJJ Candy Naugat Cake (7 Resepi) + Bonus Resepi Melting Burnt Cheesecake (4 Resepi)

RM199.00 RM100.00

Category:

Description

Candy Nougat Cake Menggoda

Ini merupakan kelas terbaru dari Cik Dayang untuk semua peminat-peminat kek. Rasa kek ni sangat chewy dan gummy. Tambah pulak dengan crunchy-crunchy di dalam kek tu. Fuh memang sedap dan menggoda.

Tengok gambar saja pon dah terliur kan.

Nak belajar buat sendiri kek ni, apa kata hampa join kelas ni. Cik Dayang akan ajar 7 resepi Candy Naugat Cake. Yang penting semua resepi ni Cik Dayang ajar satu persatu dan lengkap dengan video supaya hampa mudah faham dan senang nak buat.

7 Resepi Candy Naugat Cake yang akan di ajar:

  • Cheezy Candy Naugat Cake
  • Cadbury Chocolate Candy Nougat Cake
  • Matcha Candy Nougat Cake
  • Orange Candy Nougat Cake
  • Sweet Potato Candy Nougat Cake
  • Strawberry Creamy Candy Nougat Cake
  • Peanut Chewy Candy Nougat Cake

Bagi pendaftaran terbaru, Cik Dayang akan bagi secara Percuma 4 Resepi Burnt Cheesecake yang sangat-sangat padu. Apabila cukup kuota pendaftaran, resepi Burnt Cheesecake ini tidak lagi diberikan percuma.

Jom masuk belajar dengan Cik Dayang hari ni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PJJ Candy Naugat Cake (7 Resepi) + Bonus Resepi Melting Burnt Cheesecake (4 Resepi)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…