TAHNIAH!!

KERANA ANDA TELAH MENYERTAI KELAS PJJ PERCUMA DARI CIK DAYANG.

Kelas yang CikDyg ajarkan secara PERCUMA ni bukan biasa-biasa tau. Resepi ni dah melalui fasa RnD daripada CikDyg. Jadi hampa mudah nak buat dan cari bahan-bahan nak buat lepas ni.

Kenali Cik Dayang Zuhaila. Cikgu yang akan mengajar di dalam kelas nanti.

Dayang Zuhaila Binti Zulkipli (Cik Dayang) merupakan pengasas kepada EasyBakeLab. Beliau merupakan nadi kepada EasyBakeLab dan sangat-sangat komited dalam pembelajaran masakan khususnya dalam seni membuat kek.

Cik Dayang adalah pemegang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM) pada tahun 2015. Beliau telah aktif berniaga setelah tamat belajar daripada Universiti tersebut.

Tetamu jemputan Demontrasi “Cookies Tanpa Telur” bagi Program Homebaker Fiesta anjuran Majalah Mingguan Wanita bertempat di Setia Alam Shopping Centre.

CikDyg juga pernah dijemput untuk menghiasi salah satu slot di Program Istimewa Nona (TV3) bagi berkongsi menu istimewa Buko pada tahun 2022.

Selain daripada itu, CikDyg pernah berkolaborasi bersama Brand Fruttose dan telah terpampang di dalam Poster Brand Fruttose.

Belajarlah ilmu memasak sebab ilmu ni sangat-sangat bernilai. 

SILA ISI MAKLUMAT DI BAWAH UNTUK MENDAPATKAN AKSES KE DALAM KELAS PERCUMA TERSEBUT. TIADA BAYARAN  PERLU DIBUAT.

Scroll to Top