Category: Kecantikan

Kek & Dessert

Kek Batik Cheese Supermoist: Betui-betui moist baq hangg

CikDyg nak ajaq hampa macam mana nak buat Kek Batik Cheese yang Moist sangat-sangat. Sesuai untuk semua majlis. Hampa nak buat juai pon sesuai tau. …

Baca Lanjut →
Tips Dapur

BAKING 101: Tukar sukatan gram kepada cawan

Mai CikDyg nak share dengan hampa cara nak tukaq sukatan gram convert kepada sukatan cawan. Senang sikit yang nak ikut resepi CikDyg dok tunjuk live …

Baca Lanjut →
Kek & Dessert

Butter Marble Cake #CaraCikDyg

Jom CikDyg ajaq hampa cara nak buat kek yang wangi lembut gebu dan super moist. Resepi Marble Butter Cake #CaraCikDyg. Simple tapi comfirm sedap. Jangan …

Baca Lanjut →
Tips Dapur

BEZA OVEN & MICROWAVE

Orang-orang yg selalu ke dapoq, memang dah tau dah apa beza tapi jangan terkezut sebab ada jugak orang yang tak tau apa beza antara oven …

Baca Lanjut →
Biskut & Kuih

KUIH CARA #CaraCikDyg

Terasa nak makan Kuih Cara la pulak petang-petang ni. Ada yang suka dak? Jom CikDyg share resepi nya dengan hampa. BAHAN-BAHAN: 1 cawan tepung gandum …

Baca Lanjut →

CIK DAYANG

Nak belajar memasak dengan cara yang mudah, senang dan sedap?

Teruskan FOLLOW EasyBakeLab. Hampa yang ZERO dalam memasak akan jadi HERO dalam memasak.

Artikel Terkini