Tag: resepi kek

Kek & Dessert
ketuachef

RICH BUTTER CAKE #CaraCikDyg

Jom cikdyg ajaq hampa cara buat butter kek #cara cikdyg yang super sedap, wangi dan moist gilersss. Yang bestnya dia punya aroma tu memang menusuk

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

KEK SARANG SEMUT #CARACIKDYG

Hampa kena cuba resepi ni, tak perlu perap pun dan confirm jadik! Untuk yang nak buat juai, harga jualan sebijik kek ialah RM 40. BAHAN-BAHAN

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

KEK COKLAT BUTTERMILK #CaraCikDyg

Jom Layan Kek Coklat ButterMilk #CaraCikDyg comfirm tak muak. BAHAN-BAHAN: (Bahan A) 50 gram serbuk koko 150 gram tepung naik sendiri (tepung kek) – kalau

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

KEK BATIK 3 LAYER #CaraCikDyg

Jom CikDyg nak share resepi Kek Batik 3 Layer yang comfirm sedap dan cayaq di mulut BAHAN-BAHAN: 1/2ketul butter* 5biji telur* 3/4cawan tepung gandum* 3/4

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

KEK BATIK #CaraCikDyg

Selalu buat kek batik tak jadi? Bila buat tak rasa macam kek tapi rasa macam makan biskut dengan milo saja? Jom CikDyg ajaq step by

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

Kek Hujan Panas #CaraCikDyg

Ada sahabat CikDyg sampai tak menang tangan buat order tau, dengan hanya sekadar berkongsi resepi kek Hujan Panas ni, Alhamdulillah. Jom CikDyg nak share dengan

Read More »

CIK DAYANG

Nak belajar memasak dengan cara yang mudah, senang dan sedap?

Teruskan FOLLOW EasyBakeLab. Hampa yang ZERO dalam memasak akan jadi HERO dalam memasak.

Artikel Terkini