Tag: Kek

Kek & Dessert
ketuachef

KEK KARAMEL PELANGI #CaraCikDyg

Jom CikDyg nak share dengan hampa resepi Kek Karamel Pelangi #CaraCikDyg Memang terlajak gebu baq hiang. Memang sedap sungguh gabungan kek dengan puding ni. Bau pulak aroma

Read More »
Tips Dapur
ketuachef

TIPS CREAM CHEESE TAHAN LAMA

Biasa kalau buat kek topping cream cheese, bila terlebih bancuh.. hampa buat apa? Jangan buang tau. Meh CikDyg tunjukkan kat hampa macam mana cara nak

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

ALMOND CONGO BAR #CaraCikDyg

Rasa yang sedap & memikat hati. Yang penting, congo bar ni kurang manis tau. Ada yang dah cuba ka? Jom CikDyg kongsikan resepi nya dengan

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

FUDGE BROWNIES #CaraCikDyg

Jom CikDyg nak share resepi brownies kegilaan ramai ni. Moist yakmat, memang terasa pure coklat dia tu. Setiap gigitan terasa coklat chip. Perghhhh tak sedaq

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

JAPANESE COTTON CHEESE CAKE

Kek ni kan kan dia sedap makan masa tengah dok panaih lagi. Memang sedap makan dengan ayaq kupi plak. Fuhhh. Layannnn aihh sepotong sepotong. Aroma

Read More »
Kek & Dessert
ketuachef

KEK COKLAT BUTTERMILK #CaraCikDyg

Jom Layan Kek Coklat ButterMilk #CaraCikDyg comfirm tak muak. BAHAN-BAHAN: (Bahan A) 50 gram serbuk koko 150 gram tepung naik sendiri (tepung kek) – kalau

Read More »

CIK DAYANG

Nak belajar memasak dengan cara yang mudah, senang dan sedap?

Teruskan FOLLOW EasyBakeLab. Hampa yang ZERO dalam memasak akan jadi HERO dalam memasak.

Artikel Terkini